Trustpilot
  • Gratis levering fra 1500 kr.
  • 30 dages returret
  • Service i topklasse

Hvad kan vi tilbyde?

Musikhuset tilbyder en total løsning til alle i branchen, hvor alle produkt grupper er repræsenteret og seviceret. Gennem professionel og kompetent rådgivning og vejledning imødekommer vi dine behov, således at du får bedst mulig kvalitet og de bedste løsninger i forhold til dit budget. 

Har du brug for rådgivning i forhold til installation af dit grej, står vi klar til at hjælpe. Derudover giver vi gerne fif og gode råd til, hvorledes udstyret kan "kaste" mest muligt af sig. En viden der er baseret på personalets mangeårige professionelle erfaringer med diverse udstyr, også når det kommer til praksis brug i marken. 

Vi er vant til gennem vores fysiske butik at arbejde sammen med skoler, institutioner, spillesteder, kirker etc. Vores ambition er, at levere kvalitet til konkurrence dygtige priser, og ikke mindst god service. Vi tager i den sammenhæng på kunde besøg. Så kontakt os endelig hvis din institution har behov for, at vi kommer på besøg.  

Vi sætter service i højsæde, for os er du og dine behov i centrum. I virkeligheden er det meget enkelt. Vi er først og fremmest musikere med den kærlighed, der ligger til vores værktøj. For dig betyder det, at vi altid vil anbefale de bedste løsninger og kvaliteter i forhold til dit budget, så du får såvel mest muligt ud af dit budget som mest mulig glæde af dine produkter. 


Dit talent - Vores passion
Trustpilot