Trustpilot
  • Gratis levering fra 1500 kr.
  • 30 dages returret
  • Service i topklasse

Musikhuset Aalborg er født af Musikhuset Hjørring


Musikhuset Hjørring blev grundlagt tilbage i 1987, så det er en velfunderet butik med efterhånden en del år på bagen.

Teodor overtog butikken tilbage i år 2015 - for ham var det en livsdrøm, der blev til virkelighed - at få sin egen musikbutik. Det er i den ånd butikken bliver drevet - med kærlighed og passion for musikinstrumenter og hvad der eller høre til. Det er med andre ord en livsstil.  

Han har gennem mere end et år ti være at finde i  Eskildsen og 4Sound. 

Han er en alsidig musiker og producer, der har været i musikbranchen i mere end 30 år. 

Musikhuset Aalborg er et forholdsvist nyt skud på stammen, der blev en realitet i december 2019. Butikken drives som Hjørring med kærlighed og passion. Det næste skud på stammen er så denne webshop, så alle kunder kan tilgodeses i forhold til deres individuelle behov for handels muligheder. Webshoppen skal ligeledes drives med kærlighed og passion med fokus på service og tilgængelighed for den enkelte kunde. 

Aalborg og Hjørring er alsidige butikker, der har en ambition om at betjene alle. Lige fra begynderen til  den øvede og den professionelle i den hensig, at man uagtet ambitioner kan få såvel kvalitets instrumenter som lys og lyd til konkurrence dygtige priser. Dette gør sig ligeledes gældende for webshoppen, som vi kontinuerligt vil udbygge med det formål for øje. Det sidste nye i musikhusets historie er flytningen af butikken i Hjørring til Musikhuset Aalborg, således at det hele nu er samlet under et tag.

 


 

Dit talent - Vores passion

 

Trustpilot